Sanitair en installatie

Bent u op zoek naar een monteur voor de installatie of reparatie van uw sanitair? Onze erkende monteurs zorgen ervoor dat uw badkamer of keuken geheel naar wens wordt geïnstalleerd of gerepareerd. Daarnaast is er een groot assortiment aan sanitaire meubelen en accessoires aanwezig, van een groot aantal vooraanstaande merken. Zoals Sanijura, Bruynzeel, Sphinhs, Villeroy & Boch en Keramag. Bij Van Steen zijn de mogelijkheden onbeperkt en wordt uw product met nauwkeurigheid en optimale efficiëntie geïnstalleerd.

Ook bij de inrichting van uw nieuwe badkamer kunnen wij u adviseren, wat betreft de installatie van de waterpunten, het verwarmingssysteem en de inrichting van de ruimte. Hier geldt 100% garantie met een scherp tarief! Doordat u bij ons een vrijblijvende offerte kunt aanvragen, komt u niet voor onvoorziene verbouwkosten te staan.

Ook voor de toiletgroepen en keukens van bedrijven en kantoren kunt u bij ons terecht voor levering,montage en onderhoud. Denk aan automatische kranen of spoelinrichtingen met infrarood .