Centrale stofafzuiging

Wij zijn specialist in centrale stofzuigers, en leggen graag een centrale stofafzuiging aan in uw leef- of werkomgeving. Dit duurzame systeem is de perfecte oplossing voor het onnodig heen en weer sjouwen van de stofzuiger. Graag staan onze klantvriendelijke monteurs u te woord voor een vrijblijvende voorlichting en meer informatie en/of voorlichting over dit nieuwe stofzuigsysteem. Zo stofzuigt u het hele huis zonder problemen.

Bij een centrale stofafzuiging wordt het stof namelijk onmiddellijk afgevoerd. Het grote voordeel daarvan ten opzichte van een normale stofzuiger, is dat u niet meerdere keren hoeft te stofzuigen om het stof echt kwijt te zijn.In een stofzuiger zit meestal een fijnstoffilter, echter daar gaan ook nog veel deeltjes doorheen.
Haal uw vinger maar over een meubel nadat u aan het stofzuigen bent geweest, dan zult u zien dat er weer een nieuwe laag stof aanwezig is.

Bent u al in het bezit van dit moderne systeem? Voor onderhoud en reparatie kunt u natuurlijk ook bij onze loodgieters terecht wanneer u bijvoorbeeld storing ondervindt. Wij plaatsen veelal Snoek systemen.